Gezondheid - Webstein Internetartikelen

Over Webstein

Copyright

Geen enkele informatie op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopie├źn, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Webstein

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Webstein ten aanzien van de website www.Webstein.nl u op het vogende:

De informatie op de Webstein-website wordt aan de bezoeker van de Webstein uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door Webstein op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door een kundige redactie. Desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de Webstein-website kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

De Webstein-website bevat links naar sites van derden, deze sites zijn niet van Webstein. Webstein kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gelinkte websites en evenmin voor de inhoud van de daaraan gekoppelde websites. Webstein behoudt zich het recht voor de informatie op de website te wijzigen op elk gewenst moment.

Webstein is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door bezoekers van de website verzonden worden.

De websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de Webstein-website beschikbare informatie. Webstein aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, verliezen van gegevens en of bestanden, onvermogen tot gebruik en of virussen die schade kunnen veroorzaken aan de computer of software van de websitebezoeker, opgemerkt voor, tijdens of na een bezoek aan de Webstein-website.

Contact

Neem contact op met de Webstein redactie via info@webstein.nl